Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (5.39 secunde)
Doar pentru ca noi nu avem nici o problema cu faptul ca imaginea unui batranel cu barba alba si cu aureola, ce vrea sa-l reprezinte pe Dumnezeu, apare pe la rubrica "caricatura zilei", asta nu inseamna ca trebuie sa le impunem si altora sistemul nostru de valori sau sa-l alteram pe al lor.
Ne miram de fiecare data cand la rubrica "Stiati ca" de prin revistele mondene citim tot felul de legi trasnite care le-au trecut prin cap guvernantilor.
Si uite asa, inca o data, pentru a cata oara, se confirma: stim sa ne facem reclama, dar nu la rubrica la care trebuie!
Voi incerca in aceasta rubrica sa evit nume sau persoane, pe cat e posibil, si sa merg pe idei si principii.
Ca nu mai clipesc cand vad un cadavru pe sosea, cand vorbesc cu un muribund, ca nu stau de vorba cu cersetorii ca se feresc sa lucreze la o rubrica de cazuri sociale.
Si, de ce nu, poate iau notite si cei care au de gand sa se bata in 2012 pentru posturile in plan local. Urmariti, deci, rubrica "Tragand cu ochiul la cei care vor si pot". Veti vedea ca se poate si altfel.
Pe nota de plata, clientul va avea o rubrica unde poate alege cat vrea sa ofere chelnerului. Dumitrescu: In alte tari vestice salariul unui chelner e salariu minim.
FLORENTIN de 29 de ani, toti din Bucuresti, care prin intermediul unei pagini de internet la o rubrica de " Matrimoniale", atrageau barbati in vederea intretinerii de raporturi sexuale in schimbul unor sume de bani, intr-un imobil situat in sectorul 1.
n-o sa ma apuc sa le insir pe toate, dar ma bate gandul sa fac din asta o rubrica permanenta.
In primul rand, daca nu esti de acord cu ceea ce-ti imputa agentul de Politie, consemneaza asta in procesul-verbal intocmit de acesta, la rubrica Observatii.
Analistul economic Iancu Guda ne aduce de luni pana vineri "Banii in miscare", rubrica de economie pe intelesul tuturor, din care vom invata cum sa fim cei mai buni administratori ai propriilor finante.
f) incunostintarea, de indata, de catre facilitatile/centrele de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si de catre spitalele/sectiile de psihiatrie asupra cazurilor de deces al persoanelor cu dizabilitati aflate in acestea si asupra sesizarii organelor judiciare, potrivit legii, cu privire la aceste decese, conform art.
Biroul de presa al Armatei Britanice a declarat ca situatia a fost inrautatita de faptul ca acelasi ziar a raportat si cele mai recente decese in razboiul din Afganistan, ca o mica notita pusa alaturi de povestea cu OZN.
- Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
Conform datelor National Highway Traffic Safety Administration din SUA, condusul somnoros” provoaca peste 100.000 de accidente anual si aproximativ 1.550 de decese.
Astfel, nimeni nu poate fi tras la raspundere pentru deciziile luate in acea perioada in care au fost inregistrate cele mai multe decese.
A fost o confruntare care a avut drept rezultat mai mult de cateva decese. Lazar isi amintea ca documentele pe care le citise descriau modul in care personalul de securitate a fost ucis rapid prin rani la cap.
Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus. Un barbat de 78 de ani din regiunea Veneto si o femeie din regiunea Lombardia au murit, sambata, din cauza virusului din China.
Este un lucru dramatic faptul ca inregistram un spor natural negativ, adica anual 250 de mii de decese si, in acelasi timp, doar 200 de mii de nasteri.
Protestele de saptamana trecuta din R. Moldova s-au soldat cu doua decese, peste 160 de arestari si violente impotriva celor retinuti.
google-analytics.com